Genel Haberler
14.06.2023

Öğrencilerimiz RAST2023 Konferansında Sözlü Sunum Gerçekleştirdi!

İki yılda bir İstanbul’da düzenlenen Uluslararası RAST (Recent Advances in Space Technologies) konferanslarının onuncusu, 7-9 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Detayları aşağıda belirtilen, Fakültemizden iki bildiri bu konferansta sözlü olarak sunulmuştur.

• Fakültemiz bünyesindeki Uzay Mühendisliği Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri Ilknur Akkaya, Eren Adiguzel, Sevde Ozkan, Ugur Anil Kose, Mert Oz ve Prof. Dr. Ugur Murat Leloglu tarafından yazılan “Tether Experiment: PocketQube Deployed from a CubeSat” başlıklı bildiri İlknur Akkaya tarafından sunulmuştur.

• Fakültemiz bünyesindeki Uzay Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nevsan Şengil ile Uzay Mühendisliği Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri Tuğrul Eren Dağlı, Begüm Güngör ve Ezgi Polat tarafından yazılan “Trajectory Optimization for a Single Stage Launcher with Constrained Conditions” adlı bildiri ise Tuğrul Eren Dağlı tarafından sunulmuştur.