Genel Haberler
09.11.2023

2023-2024 Güz Dönemi Bitirme Projelerine Destek Alan Öğrencilerimiz !

2023-2024 Güz Dönemine ait Bitirme Projelerine çeşitli kurumlardan destek alan öğrencilerimizin başarılarını dileriz.

Uçak Mühendisliği öğrencilerimiz Doğukan ARSLAN ve Ilgın Ceren ÇETE; Uzay Mühendisliği öğrencimiz Erdal Onat YILDIZ ve Makine Mühendisliği öğrencimiz Hüseyin Metehan ARSLANOL, Prof.Dr. Haluk AKSEL danışmanlığında TAI LIFT-UP programına “Süpersonik İnlet Tasarım ve Analiz Yöntemleri” içerikli bitirme projeleriyle kabul edilmiştir.

 

 

Uçak Mühendisliği öğrencimiz Sencer Emre KARACA, Doç. Dr. Ali Ruhşen ÇETE danışmanlığında TAI LIFT-UP programına “3 ve 6 Eksenli Kuvvet Sensörleri Geliştirilmesi” içerikli bitirme projesiyle kabul edilmiştir. Uçak Mühendisliği öğrencilerimiz Kemal SORUCUOĞLU, Arda ŞAHİN, Arda DÜZTAŞ, Navid Kamali LASSEN, Bilal ÖZGÜRBÜZ, Mehmet Emin GÜNDÜZ ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerimiz Beril Bahar AYAZ, Sedanur AYHAN, Azra Ülkem DEMİRASLAN projeye destek vereceklerdir.

 

 

Uçak Mühendisliği öğrencilerimiz Beşir Emre AKYOL, Zeliha UYSAL ve Arif ÖZER, Doç. Dr. Ali Ruhşen ÇETE danışmanlığında TAI LIFT-UP programına “Çok Eksenli Pitot Tüpü Geliştirilmesi” içerikli bitirme projeleriyle kabul edilmiştir. Uçak Mühendisliği öğrencimiz Ethem Emre DİLMEN, bu konuyu bitirme projesi olarak çalışarak projeye destek verecektir.

 

 

Uçak Mühendisliği öğrencilerimiz Kübranur BAZU ve Esra Selin KAYHAN “Taşıyıcı Kanatlarla Rüzgar Türbinlerinin Güçlendirilmesi Mekanizması Kavramının Araştırılması” içerikli projeleri ile, Doç. Dr. Ali Ruhşen ÇETE danışmanlığında Tübitak 2209/A programından kabul almışlardır. Uçak Mühendisliği öğrencilerimiz Cemre KARAGÖZ ve Ece KAÇİRA bu konuyu bitirme projesi olarak çalışarak projeye destek vereceklerdir.